Tuesday, 26 June 2012

Saiz Atau Teknik Penentu Seks Anda?

Demi memuaskan pasangan, ada segelintir individu yang sanggup membesarkan saiz alai kelamin atau zakar menggunakan alat khas.Tetapi sejauh manakah kebenaran tetang saiz alat kelamin di dalam mencapai kepuasaan hububgan seks?Adakah si isteri dapat mencapai klimaks setelah berlaku perubahan pada organ'istimewa'si suami?

Rasanya para suami tidak perlu risau akan saiz alat sulit yang mereka miliki.Terdapat kajian mengatakan seramai 85% wanita menyukai dan menerima saiz alat sulit pasangan mereka.

Terdapat beberapa aspek yang sebenarnya membantu pasangan dapat menncapai kepuasaan dalam melayari bahtera.Antaranya adalah...

Saiz bukan penentu

 Bagi kaum isteri ,saiz alat kelamin pasangan bukanlah penentu kepada kejayaan sesebuah perhubungan seks.Secara peribadinya,cara dan teknik layanan di dalam menjayakan hubungan seks suda mampu untuk menjadikan ia satu pengalaman yang sukar di lupakan.Malah ia bonus kepada kaum lelaki jika mereka tahi menerokai titik-titik sensitif di badan wanita dalam membantu mereka mencapai orgasma bersama-sama.

Mengundang kesakitan

Bagi wanita yang kali pertama melakukan hubungan seks,penetrasi yang berlaku boleh menyebabkan kesakitan.Namun kesakitan juga boleh terjadi lagi dan berlarutan apabila saiz alat kelamin si suami terlalu besar.Tidak semua wanita mampu menghadapi saiz zakar yang besar memasuki ke dalam vagina.Ditambah pula apabila si isteri mengalami kekeringan ketika melakukan aktiviti seks,kesakitan yang terjadi mungkin berganda.Jelas di sini,tidak semua wanita dapat menerima dan menyukai saiz alat kelamin lelaki yang besar.

Bukanlah faktor utama untuk klimaks

Ada sesetengah lelaki beranggapan si isteri sukar mencapai tahap klimaks setiap kali melakukan hubungan seks akibat saiz zakar mereka.Untuk itu, ramai yang mengambil jalan muda mendapatkan pelbagai jenis alatan yang ada di pasaran untuk membesarkan alat sulit mereka. 

Tetapi tindakan tindakan tersebut hanyalah sia-sia apabila orgasma wanita tiada kaitan dengan saiz zakar.Bagi wanita proses pemanasan yang dilakukan si suami sebelum belayar mampu menaikkan nafsu syahwat.Sentuh dengan lembut pada beberapa anggota badan yang mampu merangsang dan membawa perasaan mereka ke satu tempat yang megasyikkan.

Bagi wanita juga,untuk mencapai klimaks,pasangan harus tahu melakukan foreplay dan mengenai pusat G-SPOT.Dari situ. hubungan seks yang berlaku mampu memberi manfaat kepada isteri dan turut dinikmati oleh pasangan.

Kawalan

kecil atau besar mahupun pendek atau panjang,itu semua tidak menjadi ukuran.Bagi wanita, layanan dan kawalan yang dikendalikan oleh suami sudah memadai untuk mereka mencapai klimaks.Kecapai saat-saat romantis yang dilaksanakan oleh suami dan nikmatinya dengan penuh keseronokan.Hindari segala masalah dan kekusutan ketika perhubungan seks sedang berlangsung.

Sekian....

Sumber:Keluarga Harmoni

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee bolehla menghubungi saya di 0193401758 dan jangan lupa Add fb saya Nancy Rachy.konsultasi percuma akan diberikan selepas pembelian hanya untuk pengunjung mamaachel.blogspot.com..Diskaun hebat menanti anda!!..

Terima kasih kerana membaca entry saya. Sila datang lagi.

Post a Comment

0 comments:

Mommy Rachel@2012. Powered by Blogger.
 
Copyright Mommy Rachel © Design By Cik Nurfarah